Referenties

PATRIA MOORSLEDE

In onderaanneming hebben wij in opdracht van de aannemer verlaagde plafonds geplaatst. Op het GLV is de ruimte ingedeeld ahv mobiele wanden in vergaderzaal of één grote polyvalente ruimte. De ruimte vooraan is ahv peilverlagingen in MDF en verscheidene plafondhoogten een eigen cachet gegeven.

Thv de serviceflats zijn er  in de bergingen plafondtegels geplaatst van het merk Ecophon, type Tonga E15 en Ecophon Equation. Deze laatste tegels zijn met een natte spons reinigbaar., dankzij het glasvlies met een Boreal-coating. Hiermede zitten de technieken netjes verstopt en toch blijven ze gemakkelijk bereikbaar. Tegeltje eruit, wat bijregelen, tegeltje er terug in. Alles is weer netjes.

In de gangen zijn er lamellen plafonds geplaatst. Modulatie 100mm met een lamelbreedte van 84mm met een openvoeg van 16mm. Op de lamellen is er een glaswolisolatie geplaatst voorzien van een zwart vlies. De open voeg verbetert de akoestische absorptie en het blijft een demonteerbaar plafond. Je weet maar nooit dat er aanpassingen moeten gebeuren boven het verlaagd plafond.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.


Gerelateerde Referenties

REFERENTIES

Uitbekleden zolder Oost-Vlaanderen