een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Thermische voorzetwanden

Contacteer ons
Thermische voorzetwanden

Thermische voorzetwanden worden vaak gebruikt in combinatie met akoestische voorzetwanden. Waarom? Omdat u op deze manier zowel een optimale temperatuur en geluidsisolatie bekomt. VDD-Interieurafwerking vormt de oplossing voor beide, maar hieronder vindt u alvast meer informatie terug over ons assortiment van thermische voorzetwanden. Lees de vele voordelen die deze te bieden hebben en geniet weldra van uw eigen thermische voorzetwanden bij u thuis!

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Thermische voorzetwanden zorgen voor een optimale temperatuurregeling

Ziet u lekker warme temperaturen wel zitten middenin de winter en heerlijke koele temperaturen in de zomer? Inderdaad, het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar. Met de juiste isolatieoplossing geniet u altijd van een optimaal leefklimaat. Zowel in uw woonst als in uw kantoorruimte hebben u en omstaanders immers recht op een zo groot mogelijk comfort.

Bespaar op u energiefactuur met onze thermische wanden

Praat met onze isolatiespecialisten over een pasklare oplossing met thermische voorzetwanden. Dit soort voorzetwanden is namelijk geschikt voor elk soort gebouw? Gaande van een woning tot een kantoorgebouw, van een schoolinstelling tot een ziekenhuis en ga zo maar verder. Ieder pand is hiermee gebaat, niet alleen ter verhoging van uw comfort, maar ook omdat u aanzienlijk bespaart op uw energiefactuur!

Thermische voorzetwanden: de ideale investering!

Warmte binnen, lawaai buiten. Investeren in thermische of akoestische isolatiewanden is beleggen in leef- en werkcomfort. Uw portefeuille zal u eeuwig dankbaar zijn, dus neem vandaag nog contact op met onze vaklui voor een pasklare oplossing. Ze komen met het grootste plezier ter plaatse om uw persoonlijke situatie van naderbij te bekijken.

Ontdek ook onze stijlvolle wandafwerkingen: verplaatsbare wanden, lichte afscheidingswanden, houten wanden of wandbekleding. Alles is mogelijk om de wanden zo goed als het kan aan te laten sluiten bij uw interieur en persoonlijke stijl. Bovendien geniet u bij ons ook van op en top klasse merken, zoals Gyproc, Pan-Terre, Siniat (Lafarge) en ga zo maar verder: ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input