Thermische voorzetwanden

Thermische voorzetwanden

Thermische wanden: optimale temperatuur

Thermische voorzetwanden worden vaak gebruikt in combinatie met akoestische voorzetwanden. Waarom? Omdat u op deze manier zowel een optimale temperatuur en geluidsisolatie bekomt. VDD-Interieurafwerking vormt de oplossing voor beide, maar hieronder vindt u alvast meer informatie terug over ons assortiment van thermische voorzetwanden. Lees de vele voordelen die deze te bieden hebben en geniet weldra van uw eigen thermische voorzetwanden bij u thuis! Elke wand is uniek.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op [email protected]. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.

 

 

Een optimale temperatuurregeling

Ziet u lekker warme temperaturen wel zitten middenin de winter en heerlijke koele temperaturen in de zomer? Inderdaad, het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar. Met de juiste isolatieoplossing geniet u altijd van een optimaal leefklimaat. Zowel in uw woonst als in uw kantoorruimte hebben u en omstaanders immers recht op een zo groot mogelijk comfort.

Bespaar op u energiefactuur met onze thermische wanden

Praat met onze isolatiespecialisten over een pasklare oplossing met thermische voorzetwanden. Dit soort voorzetwanden is namelijk geschikt voor elk soort gebouw? Gaande van een woning tot een kantoorgebouw, van een schoolinstelling tot een ziekenhuis en ga zo maar verder. Ieder pand is hiermee gebaat, niet alleen ter verhoging van uw comfort, maar ook omdat u aanzienlijk bespaart op uw energiefactuur!

Thermische voorzetwanden: de ideale investering!

Warmte binnen, lawaai buiten. Investeren in thermische of akoestische isolatiewanden is beleggen in leef- en werkcomfort. Uw portefeuille zal u eeuwig dankbaar zijn, dus neem vandaag nog contact op met onze vaklui voor een pasklare oplossing. Ze komen met het grootste plezier ter plaatse om uw persoonlijke situatie van naderbij te bekijken.

Ontdek ook onze stijlvolle wandafwerkingen: verplaatsbare wanden, lichte afscheidingswanden, houten wanden of wandbekleding. Alles is mogelijk om de wanden zo goed als het kan aan te laten sluiten bij uw interieur en persoonlijke stijl. Bovendien geniet u bij ons ook van op en top klasse merken, zoals Gyproc, Pan-Terre, Siniat (Lafarge) en ga zo maar verder: ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Na een samenwerking op verscheidene werven kunnen we alleen maar spreken van een goede kwaliteit en een perfecte planning. Pluspunt van VDD interieurafwerking is dat zij steeds zeer kort op de bal spelen aan een correcte prijs/kwaliteit verhouding. De werfopvolging door de zaakvoerder zelf is zeker en vast een troef…

Enkele Referenties

WestOptic in Westland Shoppingcenter

V.D.D. Interieurafwerking gespecialiseerd in wanden en plafonds leverde en plaatste voor de optiekzaak WestOptic in Westland Shoppingcenter, i.o.v. Shop Design, als akoestische oplossing geluidsabsorberende eilanden.