Vals plafond plaatsen

Wie zelf zijn interieur ontwerpt vergeet wel eens naar boven te kijken. Toch is een vals plafond een cruciaal element in elk interieur. Niet alleen levert het een belangrijke esthetische bijdrage aan de ruimte, een goed vals plafond plaatsen draagt ook bij aan de isolatie, brandveiligheid en hygiëne. Genoeg redenen dus om hier voldoende aandacht te besteden

Geluiddempende eigenschappen

Landschapsbureaus zijn bijzonder populair momenteel, maar zonder het juiste geluidswerend vals plafond te plaatsen verandert geluid al snel in kabaal. Hetzelfde geldt voor scholen, winkels of vergaderzalen. Het juiste plafond maakt praten, werken of lachen onmiddellijk een stuk aangenamer. Alle geluid zal aangenamer klinken nadat VDD interieur uw vals plafond heeft geïnstalleerd. Je hebt dan geen last meer van die vervelende galm of echo.

Afhankelijk van uw behoefte adviseert VDD een bepaald type plafond. Elke ruimte is anders en wordt voor andere doeleinden gebruikt. Met ons aan uw zijde verzekert u zich van correct advies met betrekking tot de akoestische eigenschappen van de gekozen materialen.

VDD: specialist in interieurafwerking en valse plafonds

Het plafond is een onderschat deel van uw interieur. VDD heeft ruime expertise met plafonds. Wij denken aan zaken waar u nog niet aan heeft gedacht. Zo installeren wij bijvoorbeeld Clean-Room geclassificeerde plafonds. Klanten laten dit soort vals plafond plaatsen met het oog op hygiëne. We durven te wedden dat hygiëne niet het eerste was waar u aan dacht toen u een nieuw vals plafond wou.

Wij passen onze decennia ervaring toe op uw project. Zo mag u er zeker van zijn dat we overal rekening mee houden. Als wij uw vals plafond plaatsen gebruiken wij bovendien enkel topproducten. Wij werken al jaren zonder vaste merken. Wij kiezen voor kwaliteit en niet voor een merknaam. De zaakvoerder staat daarnaast zelf in voor de opvolging van uw werf. Dit is de beste garantie op een uitstekende afwerking.

Verder zijn we fier op onze klantgerichte aanpak. We begrijpen dat een nieuw vals plafond plaatsen een grote investering is. Daarom begeleiden we jou om hierin de juiste keuzes te maken. Zo krijg je geen spijt van je keuze voor VDD interieurafwerking.

Wij zorgen dan ook voor een nette afwerking van jouw project. Bekijk zeker onze vele referenties en ontdek zelf de kwaliteit van onze afwerking.

Uw vals plafond levert geld op

Valse plafonds vormen een belangrijk onderdeel van uw isolatie. Doordat u het plafond verlaagt, verkleint u daarenboven de ruimte die u moet verwarmen. U bespaart hier dus twee keer op uw verwarmingsfactuur.

Via ons kan u eveneens een brandwerend vals plafond laten plaatsen. Dit doet u uiteraard in de eerste plaats voor de veiligheid. Maar ook uw verzekeraar zal hier enthousiast over zijn en u een lagere premie geven. Zo raakt u nogmaals twee vliegen in één klap.

Een vals plafond plaatsen doet u met VDD Interieurafwering. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Zo zal u op termijn het verschil in uw portefeuille voelen.

Vergeet de afwerking niet

Wanneer u nadenkt over de eindafwerking van uw kantoor, winkelruimte of woonkamer vergeet dan zeker niet de bovenkant van de ruimte. Een verstandige beslissing draagt bij aan de hygiëne, brandveiligheid, isolatie en akoestiek. U zou bijna vergeten dat een vals plafond plaatsen bijzonder mooie resultaten geeft. Lees zeker ook onze blog over de verschillende soorten vals plafond.

Verlangt u naar een ervaren partner voor de eindafwerking van uw project? Vraag dan een offerte aan bij VDD interieurafwerking. U zal verstelt staan van het resultaat!

Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…