Systeemwanden

Met systeemwanden deelt u uw kantoor snel en duurzaam op in afzonderlijke werkplekken. Systeemwanden hebben de allure van een echte wand, ze worden stevig gemonteerd en zijn niet meteen verplaatsbaar.

Flexibiliteit troef

Toch zijn systeemwanden heel flexibel. Want ze bestaan uit verschillende componenten die zich gemakkelijk laten plaatsen en zich even snel weer laten demonteren. Stel dat u uw kantoor ooit nog anders wil schikken, dan kan u deze wanden eenvoudig elders weer opbouwen.

Voor de opbouw kiest u uit de vele standaardmodules die onze leveranciers aanbieden. Wat de look betreft, kan u spelen met allerlei kleuren en designs. Aan u de keuze  dus!

Transparante systeemwanden

Behoudt u graag nog het gevoel van een open ruimte? Dan kiest u voor transparante systeemwanden uit glas. Glas is tijdloos en elegant. Het laat toe om optimaal gebruik te maken van het bestaande daglicht.

Verder bent u volledig vrij in de keuze van het ontwerp. Plaatst u de raampartijen liever horizontaal of verticaal? Met enkel of dubbel glas? En welke kleur van profiel past het best bij uw interieur? Wilt u toch nog privacy, dan kunt u opteren voor lamellen die handig in de beglazing verwerkt ziten.

Gesloten systeemwanden

Gesloten systeemwanden vertrekken van een aluminium kaderwerk, bevatten isolatie en hebben een vol paneel als eindafwerking. Het materiaal van dit paneel kiest u opnieuw zelf: staal, gips of spaander met een afwerking van vinyl of fineer.

Een stalen paneel is bijvoorbeeld geluiddempend en het werkt ook uitstekend als magneetbord. Kiest u voor een houtimitatie, dan geeft dat uw kantoor meteen een warme en krachtige uitstraling.

Benut uw ruimte efficiënt

Systeemwanden zijn de ideale oplossing om uw kantoorruimte efficiënt en optimaal te benutten:

  • snelle montage, zonder veel stof of vuil
  • eenvoudig te demonteren en elders op te bouwen
  • ontwerp naar eigen smaak en vereisten

VDD Interieurafwerking geeft u graag deskundig advies over systeemwanden bij u op kantoor. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij échte specialisten in ons vak. Vraag nu uw vrijblijvende offerte op maat of contacteer ons gerust voor een afspraak.

"Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…