Referenties

Zorgwinkel & Farmacie Mechelen

In onderaanneming voor het coördinatiebureau BOTECH, hebben wij de plafonds en wanden uitgevoerd.  In de verkoopsruimte van de Zorgwinkel hebben wij scheidingswanden geplaatst die aan één zijde werden beplaat met 1xOSB12 met 1x gipskernpaneel 12.5mm  en aan de andere zijde enkel 1x OSB12mm. Deze zijde werd later bekleed met meubelpanelen door de meubelmaker. De zijde met het gipskernpaneel werd afgewerkt F2a. In de verkoopsruimte is er een tegelplafond gekomen – type Rockfon Lithos.  Voor de vloerder hebben we bestaande deuren ingekort en in de nieuwe wanden hebben we er nieuwe geplaatst. Alles afgewerkt met de bijhorende plinten.

In de Farmacie hebben we ook een tegelplafond met hoger hygiënische waarden voor bacteriële normen. Hier is het plafond Rockfon Royal Medicare geplaatst.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.


Gerelateerde Referenties

REFERENTIES

Uitbekleden zolder Oost-Vlaanderen