Referenties

Spar Wespelaar

De klant heeft een nieuwe ruimte aangebouwd aan een bestaand ouder gedeelte. In opdracht van de aannemer en dhr architect, renoveren wij het oudere gebouw in een verkoopsruimte dmv voorzetwanden.

Tegelijkertijd kleden wij ook de nieuwbouw aan. De oudere ruimte delen wij praktisch in door niet-dragende scheidingswanden.

Zo creëeren we dus in deze open ruimte een stockageruimte, sanitaire ruimten personeel , kleedkamers personeel, enz … Bepaalde wanden zullen voorzien van houtvezelplaten – type OSB om op iedere gewenste hoogte rekken te kunnen bevestigen en/of af te steunen. Andere wanden zijn voorzien van vochtwerende beplating zoals bvb in de sanitairen ruimten en kleedkamers.

Door het tegelplafond Rockfon Krios te verlagen tov het houten lattenplafond, trekt deze extra aandacht tot bepaalde rekken. Een plafond als luifel boven de wijnen, laat dadelijk herkennen waar je de beste wijnen moet halen.

Verscheidene hoogten met de nodige peilverlagingen onderbreken het monotone van een plafond uitgestrekt over één oppervlakte. Dit maakt het aangenaam winkelen.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.


Gerelateerde Referenties

REFERENTIES

Uitbekleden zolder Oost-Vlaanderen