Referenties

PAINTFACTORY BRUGGE

In onderaanneming voor de firma Avicon hebben wij de gipskernwanden, plafonds en deuren geplaatst. De klant hield van een strak interieur en dit konden we het best verwezenlijken met onze gipskernplaten van Siniat.

In de vergaderzaal hebben we om thermische redenen een dikkere rol isolatie geplaatst.  Voor een vlotte toegang hebben we moeten natuurlijk her en der toezichtluiken plaatsen om de toegang te verlenen aan de technieken die er boven zaten. Het luik is zeer onopvallend geplaatst.

In de ruimte zijn er ook geperforeerde gipskernplafonds voorzien, type 12/25Q van het merk gyproc voor een betere akoestische absorptie. De panelen zijn geperforeerd en zijn op de rugzijde voorzien van een wit akoestisch vlies. Ook hier zijn er toezichtluiken geplaatst met een geperforeerd gipskernpaneel, zodanig dat deze ook zo onopvallend mogelijk geïntegreerd zijn in het plafond.

OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.


Gerelateerde Referenties

REFERENTIES

Uitbekleden zolder Oost-Vlaanderen