Referenties

Parochiaal Ontmoetingscentrum Nevele

In opdracht van de aannemer hebben we omkastingen van ventilatiekanalen gedaan in MDF. Tussen deze omkastingen hebben we symmetrisch een tegelplafond geplaatst – type Eurocoustic Tonga E.  Om een decoratief aspect te geven aan de feestzaal hangen de tegels +/- 8mm door tov de ophangstructuur. De tegels dragen bij tot een goede akoestische absorptie gezien hun samenstelling van geperste steenwol met een akoestisch vlies als afwerking.  Noodzakelijk gezien de aanwezigheid van harde materialen zoals stenen vloeren en gepleisterde wanden.

In de sanitaire ruimten is er gekozen voor geperforeerde gipskerntegels die desondanks het verdekte systeem ieder perfect uitneembaar zijn en toch de profielen netjes verstoppen. De gepeforeerde gipskerntegels zijn voorzien op de rugzijde van een zwart akoestisch vlies.

Laat het feest maar beginnen.

Tegelplafond Feestzaal
OFFERTE

OFFERTE AANVRAGEN

VDD Interieurafwerking stelt graag een vrijblijvende offerte op voor uw project. U kan ons hiervoor telefonisch contacteren via 052 52 06 19 of per e-mail op info@wanden-plafonds.be. We contacteren u dan spoedig om u project te bespreken.


Gerelateerde Referenties

REFERENTIES

Uitbekleden zolder Oost-Vlaanderen