20mei

De voordelen van verhoogde vloeren

Auteur: conversal

Renoveren geeft vaak problemen met het wegwerken van kabels en andere leidingen voor nutsvoorzieningen. Een snelle, erg esthetische én budgetvriendelijke oplossing voor dit probleem is een verhoogde vloer. Zo creëer je de flexibiliteit die je nodig hebt om je eigen indeling te bepalen zonder breekwerk.

Het principe

Door tegels op verstelbare voeten te monteren, creëer je de mogelijkheid om allerhande kabels, leidingen en dergelijke snel en eenvoudig aan te leggen én te verbergen. Elke vloertegel is afzonderlijk uitneembaar, waardoor je snel en makkelijk toegang blijft hebben tot je nutsvoorzieningen. Zo blijf je ook flexibel en kan je je indeling blijven aanpassen aan je wisselende behoeften.
Je neemt één of meerdere tegels tijdelijk weg en voert de nodige veranderingen door. Daarna gaan de tegels weer op hun plaats en klaar. Het is dé oplossing voor wie op zoek is naar een modulaire omgeving die er steeds verzorgd uit ziet.

Veel afwerkingsmogelijkheden

De vloertegels van verhoogde vloeren kunnen afgewerkt geleverd worden met bijvoorbeeld linoleum. Maar ook rubber, tapijt, hout of pvc zijn een mogelijkheid. Er zijn verhoogde vloeren in elke stijl of kleur te verkrijgen. Werk je de tegels liever zelf af met een materiaal naar keuze? Dat kan, want verhoogde vloeren zijn niet alleen flexibel in gebruik, maar ook in afwerking. Alweer een voordeel!

Budgetvriendelijk

Verhoogde vloeren zijn vriendelijk voor je portemonnee. Ze bieden je eindeloos veel mogelijkheden tegen een zachte prijs. Bovendien zorgen ze ervoor dat er geen breekwerk aan je renovatiewerken te pas komt. Of dat je continu de indeling van bepaalde ruimtes kan blijven aanpassen, in een mum van tijd en zonder bijkomende kosten. Als je een huur pand betrekt kunnen verhoogde vloeren een ideale oplossing zijn om aan je wensen te voldoen. Je bepaalt op die manier zelf je indeling, zonder dat je schade toebrengt aan het pand. Bovendien kan je als je dat wenst de verhoogde vloer na afloop van je huurtermijn gewoon terug meenemen.

Verhoogde vloeren zijn de meest esthetische, flexibele én budgetvriendelijke oplossing voor wisselde behoeften. Een verhoogde vloer groeit als het ware met je mee. Zelfs als je bijvoorbeeld een niveauverschil wil wegwerken kan je voor een verhoogde vloer opteren. Je hebt meteen twee vliegen in één klap. Je vloeren zitten allemaal op dezelfde hoogte én je hebt ineens de mogelijkheid om overtollige kabels en andere zaken discreet weg te werken.

VdD Interieurafwerking is gespecialiseerd in de montage van verhoogde vloeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte. Wij informeren je graag.