een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Wandpanelen

Contacteer ons
Met wandpanelen kan uw ruimte mooi worden aangekleed Met wandpanelen kan uw ruimte mooi worden aangekleed

Wandpanelen kleden uw ruimte mooi aan en zijn vooral decoratief bedoeld. Maar ze hebben ook nog enkele andere functies die bijdragen aan uw comfort. Denk maar aan isolerende en geluiddempende eigenschappen van deze wanddecoratie.

Wandpanelen kunt u op vele manieren integreren in uw woning of kantoor. Al onze panelen zijn verkrijgbaar in de materialen en kleuren die u wenst. En altijd piekfijn geplaatst door onze ervaren teams!

Wandpanelen: veelzijdig en voordelig

Uiteraard kunt u wandpanelen kiezen in verschillende kleuren en ontwerpen: klassiek of modern, gezellig of industrieel. Of wat dacht u van wandpanelen in fineer? Dat geeft uw interieur iets warms mee en is heel geraffineerd.

Met wandpanelen investeert u slim in de toekomst. Ze ogen niet alleen mooi, maar ze hebben ook een isolerende functie. En dat helpt toch uw energiefactuur dat extra beetje naar omlaag.

Akoestische wandpanelen

Geluid reflecteert op hard materiaal, dat is geweten. En dat zorgt best voor veel geluidshinder op kantoor of bij u thuis. Akoestische wandpanelen lossen dit nare probleem voor u en uw bezoekers op. Vaak zijn we ons niet eens bewust van de povere akoestiek, tot de geluiddempende wandpanelen er staan.

Onvoorstelbaar! Een ruimte klinkt meteen stukken aangenamer en mensen verstaan elkaar beter. Dit draagt ongetwijfeld bij aan een betere sfeer in huis. Want hoe rustiger een mens kan leven en werken, hoe blijer en productiever hij juist wordt.

Voordelen van wandpanelen

 • kleuren en ontwerpen voor elk interieur
 • kleurvaste en duurzame materialen
 • eenvoudige installatie op onderstructuren
 • multi-inzetbaar, ook voor plafonds
 • makkelijk in onderhoud

Vertrouw op meer dan 30 jaar ervaring

Wilt u graag VDD Interieurafwerking inschakelen voor de plaatsing van wandpanelen bij u thuis of op kantoor? Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij échte specialisten in ons vak. Vraag nu uw vrijblijvende offerte op maat of contacteer ons gerust voor een afspraak.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input