een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

PATRIA MOORSLEDE

PATRIA MOORSLEDE

In onderaanneming hebben wij in opdracht van de aannemer verlaagde plafonds geplaatst. Op het GLV is de ruimte ingedeeld ahv mobiele wanden in vergaderzaal of één grote polyvalente ruimte. De ruimte vooraan is ahv peilverlagingen in MDF en verscheidene plafondhoogten een eigen cachet gegeven.

Thv de serviceflats zijn er  in de bergingen plafondtegels geplaatst van het merk Ecophon, type Tonga E15 en Ecophon Equation. Deze laatste tegels zijn met een natte spons reinigbaar., dankzij het glasvlies met een Boreal-coating. Hiermede zitten de technieken netjes verstopt en toch blijven ze gemakkelijk bereikbaar. Tegeltje eruit, wat bijregelen, tegeltje er terug in. Alles is weer netjes.

In de gangen zijn er lamellen plafonds geplaatst. Modulatie 100mm met een lamelbreedte van 84mm met een openvoeg van 16mm. Op de lamellen is er een glaswolisolatie geplaatst voorzien van een zwart vlies. De open voeg verbetert de akoestische absorptie en het blijft een demonteerbaar plafond. Je weet maar nooit dat er aanpassingen moeten gebeuren boven het verlaagd plafond.

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input