een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Clean-Room geclassificeerde plafonds

Contacteer ons
We bieden u de beste garantie betreffende een gezonde omgeving en wel door een makkelijk te reinigen plafondoppervlak. We bieden u de beste garantie betreffende een gezonde omgeving en wel door een makkelijk te reinigen plafondoppervlak.

Hygiëne is vandaag de dag enorm belangrijk. Allerlei ongedierte als bacteriën en microben proberen we zo veel mogelijk te mijden, stofdeeltjes des te meer om allerlei kwaaltjes als allergieën te voorkomen. In diverse gebouwen en panden is dan ook een combinatie van beiden vereist. De ideale oplossing? Clean-Room geclassificeerde plafonds.

Clean room plafonds: absolute must voor een gezonde omgeving

Denk maar eens even na. Als ouder wilt toch ook dat uw kinderen kunnen slapen in een op en top veilige en hygiënische ruimte? Als restaurantuitbater wilt u toch ook dat uw klanten genieten van heerlijke, doch op hygiënische manier, bereide gerechten? Als ziekenhuisverantwoordelijke wilt u toch ook dat uw patiënten kunnen genieten van de meest uitgekiende zorgen? In welke situatie u zich ook bevindt, VDD-Interieurafwerking biedt u de beste garantie betreffende een gezonde omgeving en wel door een makkelijk te reinigen plafondoppervlak.

Clean-Room geclassificeerde plafonds

Een normaal plafond dient op regelmatige tijdstippen te worden onderworpen aan een grondige reinigingsbeurt. Maar al te vaak wordt hieraan niet voldoende aandacht besteed of wordt er gebruik gemaakt van foutieve onderhoudsmiddelen. En naargelang het materiaal waaruit het plafond werd opgetrokken, moet de reiniging frequenter en/of agressiever worden aangepakt.

Dat is precies waarom VDD-Interieurafwerking beschikt over de perfecte oplossing, zijnde de Clean-Room geclassificeerde plafonds. Dit zijn panelen, die zowel met hoge druk als handmatig kunnen worden onderhouden. Naargelang uw situatie, de plaats van installatie en uw persoonlijke voorkeuren, kan de reiniging wekelijks, maandelijks, driemaandelijks tot jaarlijks doorgaan.

Onze Clean-Room geclassificeerde plafonds zijn opgetrokken uit panelen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij we u bovendien ook enkel en alleen voorzien van topmerken. Zo kunt u opteren voor:

 • Eurocoustic
 • Rockfon
 • Ecophon
 • Gyproc
 • Siniat
 • Eternit
 • ...

Werd uw nieuwsgierigheid gewekt of had u graag een offerte aangevraagd? Geen probleem. U kunt met al uw vragen terecht op het nummer 052 52 06 19.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input