een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Wanden, iedereen heeft ze in zijn woning. Ze laten toe de grote ruimte in te delen in verschillende kleinere, waardoor u echte kamers kunt creëren. Uw keuken schiet uit de grond, uw woonkamer is netjes afgescheiden van de inkomhal, uw slaapkamers hebben hun eigen plekje los van de badkamer en ga zo maar verder. Wanden zijn er bovendien in allerlei afmetingen, materialen en kleuren. Welke geschikt zijn voor u, komt u bij VDD-Interieurafwerking te weten.

Verplaatsbare en lichte scheidingswanden

Verplaatsbare scheidingswanden bestaan uit volle modules al dan niet beglaasd. Hierdoor kan je door zonder al te grote ingrepen op een vlotte manier de ruimte indelen met een waaier aan keuze materialen qua afwerking van de panelen, deuren en profielen. Wilt u daarentegen een cleane look creëren in uw kantoor, maar geen werkgemak inboeten? Scheid dan zones af met lichte, maar stevige scheidingswanden: bijvoorbeeld in een ontvangst- of onderzoeksruimte. Installeer uw lichte scheidingswanden, samen met VDD - Interieurafwerking bvba. Want wij plaatsen razendsnel lichte scheidingswanden in gipskartonplaten.

Thermische, akoestische en houten voorzetwanden

Lekker warm in de winter en aangenaam koel in de zomer? Met de juiste isolatieoplossing geniet u altijd van een optimaal leefklimaat. Praat met onze isolatiespecialisten over een pasklare oplossing met thermische isolatiewanden. Thermische isolatiewanden zijn geschikt voor elk pand: woning, kantoorgebouw, school, ziekenhuis, … En u bespaart aanzienlijk op uw energiefactuur. Woont u echter dicht bij een drukke verkeersader? Of ligt uw kantoor naast een lawaaierig productie-atelier? Hou harde en scherpe geluiden dan voortaan vakkundig buiten!

U kunt echter ook opteren voor een warm en knus effect door uw woning af te werken met natuurlijke elementen. Bijvoorbeeld met houten voorzetwanden of verrassende wandbekleding. Het effect? Speels én luxueus. Daarom past deze finishing touch even goed in een jong en trendy interieur, als in een industriële loft of een bonte woning met leuke vintagespullen.

En nog veel meer wanden vindt u bij... VDD!

Inderdaad, net zoals de akoestische wandpanelen. Deze bieden vaak een oplossing tegen een te hoge nagalmtijd.  Doordat geluiden reflecteren op harde materialen wordt de lawaaihinder versterkt en wordt het vaak onmogelijk om aangenaam met elkaar te praten. Daarom zijn akoestische absorbeerders vaak noodzakelijk. Gehele muren kunnen worden bekleed maar er kan tevens in overweging met de klant akoestisch absorberende materialen geïntegreerd worden in zijn bestaande ruimte zonder al te veel wijzigingen te moeten brengen in zijn habitat.

Meer weten over onze diensten? U kunt hiervoor steeds terecht op het nummer 052 52 06 19 of bij ons online contactformulier. U wordt zo snel mogelijk verder geholpen.

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input