een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Isolatie

Contacteer ons

Isolatie is een absolute must voor ieder gebouw, ieder pand, iedere ruimte en iedere kamer. Zowel geluiddempend als geluidswerend, zowel brandwerend als thermisch: stuk voor stuk hebben ze hun voordelen, die u telkens goede diensten kunnen bewijzen in de toekomst. VDD-Interieurafwerking bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie en geeft advies waar mogelijk.

Geluiddempende isolatie en geluidswerende isolatie

Geluiddempende isolatie is ideaal indien u veel last ondervindt van vervelende geluiden. Denk maar eens na. Wilt u ook komaf maken met die vervelende hakken boven u? Wilt u geen dichtslaande deuren meer naar de oren gegooid krijgen? Dan hebben wij voor u de nodige akoestische absorptie! Geluiddempende akoestische isolatie is precies wat u zoekt. Niet alleen zullen hierdoor de geluiden aanzienlijk worden tegengehouden, ook de akoestiek in uw kamers zal drastisch verbeteren.

Geluidswerende isolatie houdt dan weer geluid van zowel binnen als buiten tegen. De intensiteit van deze geluidshinder kan meer dan vaak de spuigaten uitlopen, daarvan zijn we ons meer dan bewust. Daarom bieden we u ook geluidswerende akoestische isolatie: de storende geluiden zullen voorgoed tot het verleden behoren, zodat u voortaan in alle rust en stilte zult kunnen genieten van uw dagdagelijkse activiteiten.

Brandwerende isolatie en thermische isolatie

Waar u ook woont, uw muren, plafonds en vloeren moeten te allen tijde worden voorzien van een brandwerende isolatie. In geval van brand wilt u immers toch ook een extra bescherming voor uzelf en uw bezittingen? En dat is net wat brandwerende isolatie u te bieden heeft. VDD-Interieurafwerking komt graag ter plaatse een kijkje nemen om samen met u te bespreken welke brandwerende isolatie voor u het beste is.

Thermische isolatie is ook graag van de partij in uw woonst. Deze laat toe te genieten van aangename temperaturen binnen, zowel tijdens barre wintermaanden als tijdens zwoele zomermaanden. Onze installateurs maken hiervoor gebruik van diverse isolatiesystemen en- materialen. Naargelang de noden van uw woning, gaan we bijvoorbeeld over de installatie van glaswol, gipskartonplaat of zelf een combinatie van beide.

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden voor bij uw thuis, op kantoor of eender waar? Of had u graag een offerte aangevraagd? Aarzel dan niet langer, want u kunt met al uw vragen terecht op het nummer 052 52 06 19. Voor een offerte kunt u te allen tijde ons online contactformulier invullen. VDD-Interieurafwerking schiet u spoedig mogelijk te hulp.

Klanten getuigen

 • "Wij werken al vele jaren met VDD. Inmiddels hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd en zijn zij onze huisleverancier voor al onze gipswerken en verlaagde plafonds. De timing werd steeds strikt gevolgd en de afgeleverde werken zijn steeds correct verlopen. De technische ondersteuning is heel degelijk en suggesties zijn al dikwijls goed…

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input