een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Gyproc plafonds

Contacteer ons

Gyproc is een soort materiaal dat in plaatvorm vaak gebruikt wordt voor binnenafwerking. Zo kunnen gyproc platen gebruikt worden voor scheidingswanden en muurbekledingen. Daarnaast wordt gyproc ook vaak gebruikt voor een gyproc plafond. Gyproc is vooral populair door de makkelijkheid van installatie, de mogelijkheid tot perfecte afwerking en de brandveiligheid. Dit is ook een reden dat gyproc vaak in publieke gebouwen zoals hotels en ziekenhuizen voorkomt. (Tip: neem even een kijkje op onze pagina voor brandvertragende plafonds en wanden!

Waarvoor kan je een gyproc plafond gebruiken?

Bestaande plafonds te verlagen

Indien je op dit moment je plafond te hoog vind is gyproc een makkelijke manier om je bestaande plafond te verlagen. Zo bespaar je onder meer op je energiefactuur, want je wint meteen misschien enkele kubieke meters die je niet meer hoeft te verwarmen.

Esthetische redenen

Zo kan je met een gyproc plafond het echte plafond wegwerken als dit lelijk afgewerkt zou zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld leidingen, bedrading of balken niet meer zichtbaar te maken.

Voordelen van een gyproc plafond

 • Gemakkelijk te plaatsen
 • Licht in gewicht en flexibel
 • Brandveilig
 • Makkelijk aanpasbaar aan de eigen wensen

Prijs van een gyproc plafond

De prijs van een gyproc plafond is in grote mate afhankelijk van de huidige situatie en wensen:

 • De grootte van de ruimte
 • Kwaliteit van de gyproc platen
 • Mate van afwerking

Alternatieven voor een gyproc plafond

Meer informatie

Wens je meer informatie over een gyproc plafond? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons! Vraag gerust om een offerte!

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig…

Bel mij op!

Contactformulier Contact Page
 1. Naam
  Invalid Input
 2. E-mail
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. Uw bericht
  Invalid Input
 5. Invalid Input