een firma met een rijke ervaring in wanden en plafonds

header-image

Heeft u vragen?

Houten plafonds voor optimaal wooncomfort - een gezellige look

Wooncomfort en hout zijn een gouden combinatie: een gezonde luchtvochtigheid, een prima akoestische isolatie, een aangenaam leefklimaat. Houten plafonds geven uw woning een luxueuze en warme uitstraling. De tijdloze, organische kroon op uw ruimte!

Houten plafonds in een handomdraai

Onze vaklui houden van hout. Ze monteren vlot uw houten plafonds. En gebruiken veelzijdig en duurzaam materiaal. U kiest uit een grote verscheidenheid van houttexturen en formaten, met VDD - Interieurafwerking bvba als uw ervaren gids. Onze vaklui creëren mee de sfeer in uw woning. En werken uw luxueuze, houten plafonds piekfijn af.

Bespreek vrijblijvend uw project met ons!

VDD Interieurafwerking bespreekt graag vrijblijvend uw project. U kan ons telefonisch contacteren op 052 52 06 19 of ons offerteformulier invullen, waarna we u spoedig terug contacteren.

Houten plafonds: de nagel op de kop!

Met een houten plafond slaat u de nagel op de kop. Neem nu contact op met vakmannen die uit het juiste hout gesneden zijn: VDD Interieurafwerking BVBA. En u zit gebeiteld. Kies de houtsoort die bij u past. En wij timmeren aan uw wooncomfort met houten plafonds. Ontdek ook onze houten wanden.

Wilt u snel een oplossing? Vul dan uw offerteaanvraag online in.

Onze leveranciers:

 • Maestro-panel
 • Armstrong
 • Bruynzeel Multipanel

Plafonds

Klanten getuigen

 • Als algemeen aannemer hebben we reeds verschillende projecten afgewerkt met VDD-Interieurafwerking. Ik kan enkel constateren dat zij niet alleen zeer correct werken maar ook meedenken en oplossingen aanreiken. Ook de eindafrekening verloopt correct en eerlijk. Dit alles is te danken aan de zaakvoerder die de lopende werken strikt opvolgt en waar nodig onmiddellijk bijstuurt. VDD is intussen onze vaste onderaannemer geworden voor uitvoering van wanden en plafonds in gyproc.

  • De Sutter Johny
  • Zaakvoerder Bouwteam DSM

Volg VDD op Facebook

Offerte aanvragen?

Waarom VDD?

 • Inleving in de gedachtengang en wensen van de klant.
 • Géén gebondenheid aan merken – dus advies voor betere tot beste oplossing voor het project.
 • Flexibiliteit en nakomen van afspraken en planning
 • Bedrijfsleider meer dan 30 jaar ervaring in wanden en plafonds

Bel mij op!

Bespreek vrijblijvend uw project met ons. Vul uw gegevens in en we bellen u spoedig op!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Actualiteit